Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A feliratkozó e-mail cím
munkaerőfelvétel, interjúztatás, hogy biztosan a megfelelő embert találjuk meg a pozícióra!
Mi a legfontosabb szempont egy munkavállalónak? Mi alapján érdemes keresni őket és hol? Mik a megfelelő kérdések egy állásinterjú során? Mit keresnek a fiatalok, hogyan lehet megtartani és motiválni őket? Erre és egyéb,a munkaerő kiválasztásával kapcsolatos kérdéskörre adunk választ első webinariumunkon.
Időpont: 2021. június 24. 09:00 -10:00

Első webinarunk a munkaerő kiválasztás témakörében olyan kérdésekre keresi a választ, mint: mi a legfontosabb egy munkavállalónak, mi alapján érdemes keresni őket és hol, mik a megfelelő kérdések egy állásinterjú során, mit keresnek a fiatalok, hogyan lehet megtartani és motiválni őket.

Webinar sorozatunk első alkalommal a munkaerő kiválasztás témakörét mutatja be. Kiemelt fontosságú ez a terület a turizmus újraindulásával, egyszerre kerültek startvonalra a szolgáltatók. Szakmai előadásunkban olyan kérdésekre keressük a választ, hogy mi alapján érdemes keresni és hol a potenciális jelölteket, mik a megfelelő kérdések egy interjú során, mit keresnek a fiatalok, hogyan lehet megtartani és motiválni őket. A bevezető előadás után pedig egy piacvezető szállodalánc ehhez kapcsolódó tapasztalatait osztja meg az érdeklődőkkel.

 

Előadók
 • Polgár Petra - Randstad Hungary Kft.
  operations manager
  Polgár Petra tizenöt éve foglalkozik toborzás-kiválasztással. A Randstad, a világ legnagyobb HR tanácsadója, Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítő cégének egyik operációs vezetőjeként számos szellemi szakterületen segíti kollégáival ügyfeleit a legsikeresebb recruitment stratégia kialakításában, a munkaadók és jelöltek közötti legjobb match megtalálása céljából.
 • Csányi Cecília - Danubius Hotels Zrt.
  Képzési és Szervezetfejlesztési Igazgató
  Csányi Cecília a Danubius Hotels Group Képzési- és Szervezetfejlesztési igazgatója. Nagy tapasztalattal rendelkezik a fehérgalléros és a kékgalléros belső vevői kör támogatásában, különböző multinacionális vállalatokban és különböző iparágakban. Elkötelezett híve a világos jövőkép teremtésnek, a rugalmas munkalehetőségeknek és a női karrierutak fejlesztésének. Részt vesz a belső vezetők közösség-teremtésében és fejlesztésében, ezenkívül aktuális feladataihoz tartozik a toborzás is, melyen keresztül a szervezetben keletkezett hiányokat igyekszik visszapótolni.
Tematika
 • Title
  9:00-9:15 Felvezetés
  Leírás
  Bacsi Krisztina - Magyar Turizmus Akadémia Kft. - szakmai vezető
 • Title
  9:15-9:30 Szakmai előadás
  Leírás
  Polgár Petra - Randstad Hungary Kft. - operations manager
 • Title
  9:30-9:45 Turisztikai szakmai jó gyakorlat előadás
  Leírás
  Csányi Cecília - Danubius Hotels Zrt. - Learning & Development igazgató
 • Title
  9:45-10:00 Kérdések és válaszok

Ár és jelentkezési határidők

A webinaron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Regisztrációját az alábbi linken várjuk.

 

HELYSZÍN

Megjegyzés

A webinart Zoom-on rendezzük, a részvételhez szükséges linket emailben küldjük az esemény előtti napon!