Személyiségtípusokra szabott visszajelzések

Szakmai előadásunk fő fókusza a személyiségtípusokra adott visszajelzések ereje, és ezek megfelelő időzítése és kivitelezése.
2021. július 21. 09:00 -10:00

A visszajelzések, illetve a visszajelzések hiánya már a pandémia előtt is a leginkább kritikus vezetői terület volt. Visszajelzést adni nem könnyű, hiszen egy nem megfelelően kivitelezett visszajelzés a visszájára sülhet el - pro és kontra. Ennél azonban csak egy rosszabb van: ha nem adunk visszajelzést.

3. webinariumunk a visszajelzések adásán keresztül folytatja a vezetői motivációs témakört. Szakmai előadásunk fő fókusza a személyiségtípusokra adott visszajelzések ereje, és ezek megfelelő időzítése és kivitelezése.  Arra is keressük a választ, hogy miért működik valami egyeseknél és másoknál nem, miért nem lehet általánosítani. Szakmai „Tedd – Ne Tedd Kisokos”-t is adunk az egyes típusokhoz, illetve bemutatjuk, hogy a feladatok kiosztásánál mire figyeljünk kollégáinknál. Bónuszként pedig kitekintünk a munkavállalók stresszhelyzetben való viselkedésére, hiszen nemcsak a pandémia, de az újraindulás is többletterhet ró kollégáinkra.

Az előadás után kvízjátékra invitáljuk nézőinket, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni!

Előadó(k)
  • Bacsi Krisztina - szakmai vezető - Magyar Turizmus Akadémia Kft.
    szakmai vezető, coach
    Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.
  • Tóthné Márton Gabriella - ügyvezető - Kontakt Műhely
    ügyvezető, tréner
    Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.

A webinaron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓJÁT AZ ALÁBBI LINKEN VÁRJUK:

 

https://zoom.us/webinar/register/WN_DPVgm3JmRu2y11aPMjUNNw

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?