Ismerje meg csapatunkat

Bacsi Krisztina

Szakmai vezető

Majdnem 20 évig dolgoztam a szállodaiparban különböző vezetői pozíciókban az értékesítés területén, majd a rendezvényszakmai szövetség főtitkáraként segítettem szakmánk fejlődését. A későbbiekben business coachként és személyiségdiagnosztikai tanácsadóként támogattam a turizmusban és rendezvényszervezésben dolgozó vezetőket, munkatársakat. A Magyar Turizmus Akadémiánál szakmai és vezetői tudásomat, valamint oktatói és business coaching tapasztalataimat tudom ötvözni. Hiszek a life-long learning, a továbbképzés, a folyamatos fejlődés fontosságában. Hiszek abban, hogy a tanulás örök és több éves szakmai tapasztalattal is szükség van a megújulásra.

Képzésszervezés

Uttry Borbála

Képzésszervezési vezető

Fontos, hogy időről időre felfrissítsük, újra rendezzük, kiegészítsük a meglévő tudásunkat, tapasztalatunkat és újakra tegyünk szert. Örömmel tölt el, hogy képzésszervezésért felelős vezetőként, jelen lehetek a turizmusban dolgozók számára létrehozott hiánypótló felnőttképző intézmény, a Magyar Turizmus Akadémia indulásánál. Úgy vélem, a turizmusban dolgozni elhivatottság és szenvedély, a jutalma pedig egy jól sikerült rendezvény, utazás, étkezés vagy program, elégedett vendégek, utasok, üzleti partnerek. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy képzéseink segítségével résztvevőink maximális vendégélményt tudjanak biztosítani, hatékonyan és örömmel végzett munkájuk eredményeként. A célunk pedig, hogy mindeközben mi magunk is emlékezetes képzési élményt nyújtsunk résztvevőinknek.

Hörömpöli Orsolya

Képzésszervező

Idegenforgalmi középiskolát és főiskolát végezve egyértelmű volt számomra, hogy a turizmus mellett teszem le a voksom. Szeretek régi ismerősökkel, munkatársakkal, barátokkal találkozni a képzéseinken, jó érzés olyan helyen dolgozni, ahol kicsit újra segíteni tudom őket a munkájukban. A Turizmus Akadémiánál nincs két ugyanolyan nap, nincs két ugyanolyan képzés, hiszen folyamatosan változunk és változtatunk, fejlődünk és alkalmazkodunk, miközben minden kollégámmal azon dolgozunk, hogy jobban csináljuk, mint előtte. Képzésszervezőként az a célom, hogy a résztvevőink megkapják azt a figyelmet és odafigyelést, amit ők is nyújtanak az utasaiknak és a vendégeiknek.

Csomor Zsuzsanna

Képzési koordinátor

Az Akadémián az online képzések támogatása és a céges képzések oktatásszervezési feladatai tartoznak hozzám. Emberekkel foglalkozunk, próbáljuk a lehető legjobban segíteni őket abban, hogy a saját területükön jobbak, eredményesebbek lehessenek. A nálunk tanultakat úgy tudják adaptálni, hogy az mind a saját munkájukat segítse, mind a vendégélményt növelje. A résztvevői visszajelzések alapján jó úton járunk.

Értékesítés / Céges belső képzési programok

Marosi Emese

Értékesítési menedzser

A turizmus, ezen belül is a szállodák világa nagyon korán szerepet kapott életemben és ez az érzelmi és szakmai kötődés már csaknem 20 éve tart. Fantasztikus a szakma vérkeringésében lenni és egy közös célért dolgozni a kollégákkal, kollégákért! Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy olyan kezdeményezésnek, ahol lehetőség van a szakmabeliek támogatására, munkájuk megerősítésére és külön élmény, hogy sok régi munkatárssal, ismerőssel van alkalmam ismét találkozni!

Marketing

Schulhof Petra

Marketingkommunikációs menedzser

A szeretett turizmus szakma és a kompetenciafejlesztő képzések tökéletes kombinációja ellenállhatatlan páros számomra, így tökéletesen tudok azonosulni az Akadémia egyedülálló víziójával. Rögtön az első naptól magával ragadott a csapatunk szenvedélye és őszinte elkötelezettsége a turizmusban dolgozó kollégák továbbképzése és a szakmai tudás folyamatos bővítése iránt. A szállodaiparban megtapasztalhattam, hogy milyen hálás feladat az idegenforgalomban és a vendégelégedettségért dolgozni, és most talán még nagyobb örömmel tölt el, hogy közvetetten ugyanazon célért dolgozhatunk egy fantasztikus szakmabelieket támogató kezdeményezés keretében.

Pénzügy

Teréki-Papp Ágnes

Pénzügyi szakértő

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!