Betelt

Újgenerációs értékesítési prezentációk a virtuális térben

Bár a pandémiát követően a személyes találkozások felértékelődtek, azonban kutatások is bizonyítják, hogy az online tér, akár hibrid formában, de része marad mindennapjainknak. Különösen igaz ez az értékesítésben, hiszen az ügyfelek jó része – vagy időhiány, vagy fizikai távolság miatt – igényelni fogja a virtuális térben zajló bemutatókat, szakmai prezentációkat. Ha ez jól sikerül és viszonylag gyorsan, rövid idő alatt lenyűgözzük őket, akkor nagyobb eséllyel választják a mi szolgáltatásunkat.
2022. május 20. 11:00 -15:00
Képzés formája
Online

A tréning célja:

A vizualitás professzionális megjelentetése által olyan értékesítési élményt biztosítani az ügyfél részére, mely az alapvető digitális prezentációs technikákon túlmutat. Az értékesítésben nélkülözhetetlen személyiségtipológiára építve pedig egy komplex ügyfélélményt biztosít.

 

Kinek szól a képzés?

 • értékesítéssel vagy értékesítés támogatással foglalkozó kollégáknak mind vezetői, mind munkatársi szinten
 • marketing területen dolgozó kollégáknak
 • ügyfélkapcsolatokkal rendelkező projektmenedzsereknek, szervezőknek


Miért érdemes rá jelentkezni?

Azért, hogy a résztvevők professzionálisak legyenek a kapcsolattartásban, megismerjék azokat a digitális eszközöket, platformokat, amelyek által gyorsan és látványosan tudják a legfontosabb sales üzeneteket továbbítani, valamint, hogy kitűnjenek a tömegből a sok szolgáltató közül. Az résztvevők képesek lesznek bevonni az ügyfelet és élményt adni a prezentációval.

 

Tematika:

 • Az online prezentáció technikái (figyelemfenntartás, résztvevők egyben tartása), a személyiség ereje
 • az értékesítési prezentáció felépítése és professzionális megjelenítése
 • Virtuális értékesítő digitális eszköztárának és akciótervének megtervezése
 • Online prezentációs technikák módszertan, technikák, ötletek elsajátítása, amellyel a jövőben is sikeresen tudnak ügyfélkapcsolatokat építeni a virtuális térben
 

 

Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.
 • Róbert Nóra
  HR szakértő, tréner, coach
  20 éves tréneri pályafutásunk alatt sok kihívással találkoztunk akár az üzleti szektorban, akár egy-egy civil szervezetnek tartott képzések alkalmával, vagy akár egyetemi oktatói munkánk során. Mindketten több mint 1500 képzést tartottunk a legkülönfélébb csoportoknak, menedzsment és szervezetfejlesztési - készségfejlesztő témákban. Mégis az egyik legnagyobb kihívást a Covid-19 miatti online térbe való átállás jelentette számunkra. Nem hátráltunk meg, gyorsan reagáltunk a kialakult helyzetre és kitanultuk az online térben tartott tréningek megtartásának csínját-bínját, annak érdekében, hogy a képzéseket továbbra is hatékonyan és színesen tudjuk megtartani a csoportjainknak.

A kedvezményes ára MOST 20.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 29.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzés minimum 6 fő részvételével indul.

Jelentkezési határidő: 2022. május 16.

Képzésünk ezen a dátumon megtelt. Amennyiben érdeklődik a legközelebbi, hasonló témában induló képzésünk iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "Kérdése van" űrlap vagy a "Kapcsolat" menüpont segítségével!

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?