Újgenerációs értékesítési prezentációk a virtuális térben

2022. november 18. 09:00 -13:00
Képzés formája
Online

A tréning célja:

A vizualitás professzionális megjelentetése által olyan értékesítési élményt biztosítani az ügyfél részére, mely az alapvető digitális prezentációs technikákon túlmutat. Az értékesítésben nélkülözhetetlen személyiségtipológiára építve pedig egy komplex ügyfélélményt biztosít.

Kinek szól a képzés?

 • értékesítéssel vagy értékesítés támogatással foglalkozó kollégáknak mind vezetői, mind munkatársi szinten
 • marketing területen dolgozó kollégáknak
 • ügyfélkapcsolatokkal rendelkező projektmenedzsereknek, szervezőknek

Miért érdemes rá jelentkezni?

Azért, hogy a résztvevők professzionálisak legyenek a kapcsolattartásban, megismerjék azokat a digitális eszközöket, platformokat, amelyek által gyorsan és látványosan tudják a legfontosabb sales üzeneteket továbbítani, valamint, hogy kitűnjenek a tömegből a sok szolgáltató közül. Az résztvevők képesek lesznek bevonni az ügyfelet és élményt adni a prezentációval.

Tematika:

 • Az online prezentáció technikái (figyelemfenntartás, résztvevők egyben tartása), a személyiség ereje
 • az értékesítési prezentáció felépítése és professzionális megjelenítése
 • Virtuális értékesítő digitális eszköztárának és akciótervének megtervezése
 • Online prezentációs technikák módszertan, technikák, ötletek elsajátítása, amellyel a jövőben is sikeresen tudnak ügyfélkapcsolatokat építeni a virtuális térben
Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.
 • Róbert Nóra
  HR szakértő, tréner, coach
  20 éves tréneri pályafutásunk alatt sok kihívással találkoztunk akár az üzleti szektorban, akár egy-egy civil szervezetnek tartott képzések alkalmával, vagy akár egyetemi oktatói munkánk során. Mindketten több mint 1500 képzést tartottunk a legkülönfélébb csoportoknak, menedzsment és szervezetfejlesztési - készségfejlesztő témákban. Mégis az egyik legnagyobb kihívást a Covid-19 miatti online térbe való átállás jelentette számunkra. Nem hátráltunk meg, gyorsan reagáltunk a kialakult helyzetre és kitanultuk az online térben tartott tréningek megtartásának csínját-bínját, annak érdekében, hogy a képzéseket továbbra is hatékonyan és színesen tudjuk megtartani a csoportjainknak.

A képzés kedvezményes ára MOST 25.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 29.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. november 14.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!