ÚJGENERÁCIÓS PREZENTÁCIÓK A VIRTUÁLIS TÉRBEN

Ismerd meg a profi virtuális értékesítési prezentációk felépítéséhez szükséges legmodernebb digitális programokat!
2023. március 30. 09:00 -14:00
Képzés formája
Online

A tréning célja:

Az alapvető digitális prezentációs módszereken túlmutató olyan modern, professzionális, vizuális prezentációs technikák és felületek elsajátítása, melyek által kiemelkedő ügyfélélményt lehet nyújtani az online térben. A turizmusban és rendezvényszervezésben nélkülözhetetlen személyiségtipológiára építve pedig a képzés egy komplex aha-élményt biztosít, összekapcsolva az embert a vizualitással.

Kinek szól a képzés?

 • értékesítéssel vagy értékesítés támogatással foglalkozó kollégáknak mind vezetői, mind munkatársi szinten,
 • marketing területen dolgozó kollégáknak,
 • ügyfélkapcsolatokkal rendelkező projektmenedzsereknek, rendezvényszervezőknek,
 • vezetőknek, középvezetőknek, akik életében mindennaposak a prezentációk, előadások,
 • belső kommunikációs, vagy HR szakembereknek, akik a dolgozói kapcsolattartáshoz, belső képzésekhez szeretnének új platformokat, élményelemeket megismerni.

Miért érdemes rá jelentkezni?

Azért, hogy a résztvevők professzionálisak legyenek a kapcsolattartásban, megismerjék azokat a digitális eszközöket, platformokat, amelyek által gyorsan és látványosan tudják a legfontosabb értékesítési, marketing vagy szakmai üzeneteket továbbítani, azért, hogy kitűnjenek a tömegből a sok szolgáltató közül. A résztvevők képesek lesznek bevonni az ügyfelet és élményt adni a prezentációval.

Tematika:

 • Az online prezentáció technikái (figyelemfenntartás, résztvevők egyben tartása), a személyiség ereje az online világban.
 • Az értékesítési prezentáció felépítése és professzionális megjelenítése.
 • Virtuális értékesítő digitális eszköztára, 15+ modern online prezentációs platform bemutatása és kipróbálása.
 • Mesterséges intelligencia használata a prezentációkban és azon túl.
 • Ügyféltípusok és a rájuk szabott profi prezentáció tartalmilag és design szempontból.
 • Online prezentációs technikák módszertan, ötletek elsajátítása, amellyel a jövőben is sikeresen tudnak ügyfélkapcsolatokat építeni a virtuális térben.

 

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Bacsi Krisztina
  szakmai vezető, coach
  Bacsi Krisztina vagyok, a Magyar Turizmus Akadémia Kft. szakmai vezetője, business coach és okleveles személyiségdiagnosztikai tanácsadó. Pályámat a szállodaiparban kezdtem, közel 20 éven át értékesítéssel foglalkoztam, több éven át felsővezetőként. Gyermekem születése után a tanácsadói, tréning & coaching területre váltottam, kiemelt szakterületeim a vezetői önismeret fejlesztése, valamint B2B értékesítési képzések.
 • Róbert Nóra
  HR szakértő, tréner, coach
  20 éves tréneri pályafutásunk alatt sok kihívással találkoztunk akár az üzleti szektorban, akár egy-egy civil szervezetnek tartott képzések alkalmával, vagy akár egyetemi oktatói munkánk során. Mindketten több mint 1500 képzést tartottunk a legkülönfélébb csoportoknak, menedzsment és szervezetfejlesztési - készségfejlesztő témákban. Mégis az egyik legnagyobb kihívást a Covid-19 miatti online térbe való átállás jelentette számunkra. Nem hátráltunk meg, gyorsan reagáltunk a kialakult helyzetre és kitanultuk az online térben tartott tréningek megtartásának csínját-bínját, annak érdekében, hogy a képzéseket továbbra is hatékonyan és színesen tudjuk megtartani a csoportjainknak.

A képzés kedvezményes ára MOST 25.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 35.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2023-ban, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. Jelentkezési határidő: 2023. március 24.

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

 

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!