Időgazdálkodás és személyes hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel - munkatársaknak

Az önismeret, ezáltal a személyes hatékonyság és Időgazdálkodási technikák fejlesztése a kiégés megelőzésére, az egyéni viselkedési erősségek mérésére épülően, saját Innermetrix DISC személyiségelemzéssel.
2025. március 18. 09:00 -15:00
Képzés formája
Személyes
Helyszín: Budapest, Magyar Turizmus Akadémia képzési központja
Hozzáadom a naptáramhoz

A program célja:

A program során célunk a személyes hatékonyság fejlesztése, ezen belül a hatékony időgazdálkodási rutinok kialakítása személyre szabott módon. Hisszük, hogy a hatékony időgazdálkodás kulcsa a személyiséghez illeszkedő eszközökön is múlik, éppen ezért az Innermetrix DISC személyiségelemzés segítségével tárjuk fel a viselkedési erősségeket, kommunikációt, motivációs és fejlődési területeket, és megnézzük azt is, hogy milyen gátló tényezők nehezíthetik a hétköznapokban a hatékonyságot.

Az időgazdálkodási eszközökből egyfajta étlapot mutatunk, amelyből a résztvevő a saját személyiségének megfelelően kiválasztja azokat, amelyek a legjobban tudnak segíteni az ideális időgazdálkodás kialakításához.

Tanulási módszertan:

Ez a képzési programunk a blended learning, azaz a vegyes tanulás módszerére épül, amely a hagyományos és digitális tanulási formákat integrálja egy összetett tanulási élménybe. Az online elérhető vagy elektronikusan megküldött tudásanyag által biztosítjuk a lehetőséget az önálló tanulásra a személyes képzési alkalmon való részvétel mellett. A képzésen való személyes részvétel alkalmával így több lehetőség nyílik az egyéni tapasztalatok megosztására, kérdések megvitatására és gyakorlati szituációk elvégzésére, mindezt tapasztalt oktatóink irányításával.

Kinek szól?

Minden turisztikai és rendezvényszakmai terület munkatársának,

 • akiknek fontos, hogy megértsék saját, és ezáltal mások viselkedését is a különböző helyzetekben.
 • akik ezen tudás birtokában szeretnének eredményesebben, hatékonyabban és szervezettebben működni
 • akik a hétköznapokban alkalmazható gyakorlati tudással szeretnének gazdagodni a hatékonyabb időbeosztáshoz, a feladatok eredményes menedzseléséhez
   

Miért érdemes rá jelentkezni? Mert

 • egyedülálló, objektív méréssel (több, mint 25 oldalas személyre szabott Innermetrix DISC személyiségelemzés) tárjuk fel az egyéni erősségeket a problémamegoldás és döntéshozatal, a kapcsolatteremtés és kommunikáció, a következetesség és változáskezelés, valamint a körültekintés és szabálykövetés területén.
 • a tréning segítségével tudatosabbá válik az idővel való bánásmód, a tervezés, a priorizálás és a feladatok szervezése
 • az időgazdálkodási módszerek étlapjából kiválaszthatóak a saját személyiséghez leginkább illeszkedő megoldások


A program témai:

Innermetrix DISC személyiségmérés eredményeinek értelmezése, feldolgozása

 • A mérés háttere: A viselkedés tipológia alapjai – az Innermetrix modell 
 • A DISC diagnosztika csoport szintű elemzése az alábbi témakörök mentén:
 • Viselkedési erősségek — Személyes viselkedési erősségek beazonosítása a munkában az Innermetrix DISC modell alapján
  • Kommunikáció — Észrevételek arról, hogyan szeret kommunikálni, és hogyan szeretné, hogy mások kommunikáljanak vele
  • Ideális munkalégkör —Az ideális munkahelyi környezet leírása
  • Hatékonyság — Betekintés abba, hogy viselkedésének megértésével hogyan lehet eredményesebb
  • Folyamatos fejlődés — Területek, amelyek fejlesztésére összpontosíthat

Időgazdálkodás

 • Egyéni jellemzők a DISC személyiségmérés alapján az időgazdálkodással összefüggésben – mi és miért okoz nehézséget az idővel való bánásmódban és melyek a személyes erősségek, megoldási lehetőségek
 • Célok és rendezőelvek az időgazdálkodásban - SMART célok és priorizálási technikák: elmélet és egyéni, páros gyakorlatok
 • Időgazdálkodás egyszerű módszerei – gyakorlati feladatok segítségével az egyes időgazdálkodási módszerek megismerése, alkalmazása


Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Tóthné Márton Gabriella
  Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.
 • Szűcsné Szabó Katalin
  Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait. Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező. 2012 óta támogatom trénerként és coachként a turisztikai szektor különböző területein a szolgáltatók vezetőit és munkatársait. Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. Arra törekszem, hogy folyamatosan tanuljak, fejlődjek, hiszen csak így tudom biztosítani, hogy ügyfeleim igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassam.

A képzés kedvezményes ára MOST 65.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 80.000 Ft+Áfa/fő helyett.

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2024-ben is, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A képzés minimum 6, maximum 12 fő részvételével indul.

 

Minimum 2 fő egyidejű befizetése esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a képzés támogatott árából!

 

Jelentkezési határidő: 2025. március 10.

 

Céges megrendelők figyelmébe: a képzés 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehető, kérem jelezzék igényüket a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Cím

1011 Budapest, Magyar Turizmus Akadémia képzési központja , Székely utca 2-4.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!