Személyes hatékonyságfejlesztés munkatársaknak

Az önismeret és ezáltal a személyes hatékonyság fejlesztése az egyéni viselkedési erősségek mérésére épülően, saját Innermetrix DISC személyiségelemzéssel.
2022. november 16. 09:00 -15:00
Képzés formája
Online
A képzés 09:00-13:00-ig tart, 13:00-15:00 között 15-20 perces egyéni konzultációs lehetőség

Tréningünk kiindulási pontja, hogy viselkedésünket a problémák és kihívások, az emberek, a változások, valamint a szabályok kezelésének módja határozza meg. Ezek kombinációjából alakul ki a megfigyelhető viselkedési stílusunk.

Ezért mi az Innermetrix DISC mérésre építve, személyre szabva vizsgáljuk meg a döntésképességi, a kommunikációs, a változáskezelési és a szabálykövetési erősségeket.

Személyre szabott elemzésünk konkrét, egzakt megoldásokkal segíti képzésünk résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában.

A program célja:

Tréningünk abban nyújt segítséget, hogy a résztvevők személyes viselkedési erősségeik, motivációjuk azonosítása és megerősítése révén megteremtsék a belső stabilitásukat és fejlesszék agilitásukat, azaz a kreatív reagáló készségüket.

Ezáltal könnyebben tudnak alkalmazkodni a kiszámíthatatlansághoz, és megtanulják kezelni, csillapítani a rájuk háruló nyomásból eredő stresszt.

Kinek szól?

Minden turisztikai és rendezvényszakmai terület munkatársának,

 • akkinek fontos, hogy megértsék saját, és ezáltal mások viselkedését is a különböző helyzetekben;
 • akik szeretnék megérteni saját működését a változások viharában és ennek révén eredményesebben, konfliktusmentesebben működni;
 • akiket érdekel, hogyan látják mások a viselkedésüket;
 • akik a hétköznapokban alkalmazható gyakorlati tudással szeretnének gazdagodni a hatékonyabb emberi kapcsolatokhoz
 • akik a folyamatos nyomás okozta stresszhelyzet miatt szeretnének kézzelfogható segítséget kapni a belső stabilitás megteremtéséhez, hogy nyugodtabban tudják megélni a hétköznapokat

Miért érdemes rá jelentkezni?

 • Egyedülálló, objektív méréssel (több, mint 25 oldalas személyre szabott Innermetrix DISC teszt) tárjuk fel az egyéni erősségeket a problémamegoldás és döntéshozatal, a kapcsolatteremtés és kommunikáció, a következetesség és változáskezelés,  a körültekintés és szabálykövetés területén.
 • Egyéni támogatást adunk a belső erőforrások mozgósításához.
 • Útmutatást adunk a további fejlődéshez, tanuláshoz, hatékony munkakörnyezethez.

Program menete:

 • IMX DISC mérés előzetesen megküldött teszt segítségével
 • Kiscsoportos, a mérésre épülő tréning 09:00-13:00 között
 • 15-20 perces egyéni konzultációs lehetőség 13:00-15:00 között

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Tóthné Márton Gabriella
  tréner
  Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.
 • Szűcsné Szabó Katalin
  tréner
  Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait. Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező. 2012 óta támogatom trénerként és coachként a turisztikai szektor különböző területein a szolgáltatók vezetőit és munkatársait. Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. Arra törekszem, hogy folyamatosan tanuljak, fejlődjek, hiszen csak így tudom biztosítani, hogy ügyfeleim igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassam.

A képzés kedvezményes ára MOST 40.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 59.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. november 9.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?