Betelt

Csapatformálás, együttműködés fejlesztés vezetőknek – a jól teljesítő csapatok

Workshop gyakorló vezetőknek az elköteleződött és eredményes csapatok kialakítására a Vezetői Akadémia programsorozat részeként
2024. február 19. 15:00 -18:00
Képzés formája
online workshop (zoom)

A program célja:

„Általános érvényű a megállapítás: a csapatok, mivel közel sem tökéletes emberi lényekből állnak, természetüknél fogva működési zavarokkal küzdenek. Mindez azonban még nem jelenti azt, hogy a csapatmunka kudarcra ítéltetetett. Ellenkezőleg! Igenis lehet erős csapatot alkotni. Valójában a csapatépítés figyelemreméltóan egyszerű, csak éppen nehéz vezetni az „építkezést!” Az élet számos területéhez hasonlóan, a csapatmunka kulcsa, hogy képesek vagyunk-e elsajátítani az elméletileg egyszerű, ám a hétköznapokban mégis nehezen kivitelezhető viselkedésformákat...A jól működő csapatok végső próbája pedig a teljesítmény”. Patrick Lencioni 

P. Lencioni „Kell egy csapat” című könyvében bemutatott módszertani elemeket segítségül hívva adunk egy jól bevált rendszert és módszertant a munkahelyi kapcsolatok sikeres irányításához, a magas szintű csapategyüttműködés megteremtéséhez.

Kinek szól ?

A program olyan turisztikai és rendezvényszakmai vezetőknek szól,

 • akik szeretnének jól működő csapatokat fejleszteni és irányítani összekapcsolva az Innermetrix DISC személyiségtipológiával,
 • akik szeretnének bevált receptet kapni ahhoz, hogy a csapatok működési rendellenességeinek öt természetes, de veszélyes csapdáit elkerüljék,
 • akik az ismeretszerzés és a munkahelyi tapasztalatok közös megosztása mellett saját élményt és feltöltődést is szeretnének.

Miért érdemes rá jelentkezni?

Mert az alábbi kérdésekre megadjuk a válaszokat:

 • Hogyan vegyük észre az intő jeleket, melyek a csapatműködés alapvető gátló tényezői?
 • Hogyan térképezzük fel egy egyszerű diagnosztikai eszköz segítségével, hogy csapatunk milyen mértékben hajlamos a rendellenességekre?
 • Mit tehetünk vezetőként a rendellenességek kiküszöbölése érdekében, azaz hogyan vezessük át az általunk vezetett emberek csoportját az akadályokon, hogy valóban jól teljesítő csapattá váljanak?

 

Tematika:

 • A csapat filozófiája a TEAM = Together Everybody Achieves More
 • A csapatok sikeres működését akadályozó tényezők és azok kiküszöbölése
 • Diagnosztika a csapatműködés erősségeinek/gyengeségeinek megállapításához
 • Az együttműködés erősítése a Lencioni modell alapján:

bizalomépítés, konfliktusok kezelése, elköteleződés megteremtés, számonkérés módszertana, eredmények megerősítése.

 

Módszertan: műhelymunka esetmegbeszéléssel

 

Részvétel feltétele:

Vezetői Akadémia workshopjaink az Innermetrix DISC+ személyiségtipológiára építenek, így az azokon való részvétel feltétele a ’Vezetői teljesítmény- és hatékonyságnövelés kiégés nélkül’ című belépő programunk elvégzése. Amennyiben Ön - korábbi vezetői hatékonyságfejlesztés vagy leendő vezetőknek szóló képzéseink eredményeként – már rendelkezik 2 évnél nem régebbi Innermetrix DISC+ személyiségelemzéssel, úgy ezt a belépő programot nem kell elvégeznie. Ha Ön Innermetrix DISC személyiségelemzéssel rendelkezik, úgy a korábbi DISC mérés árát beszámítjuk a jelentkezésnél. Kérjük ezügyben vegye fel a kapcsolatot a jelentkezés folyamán kollégáinkkal a kepzes@turizmusakademia.hu email címen.

Minimum 3 workshopra való jelentkezés esetén, további 10% kedvezményt biztosítunk a workshopok már kedvezményes, támogatott árából.

 

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

 

Előadó(k)
 • Szűcsné Szabó Katalin
  tréner
  Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait. Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező. 2012 óta támogatom trénerként és coachként a turisztikai szektor különböző területein a szolgáltatók vezetőit és munkatársait. Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. Arra törekszem, hogy folyamatosan tanuljak, fejlődjek, hiszen csak így tudom biztosítani, hogy ügyfeleim igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassam.
 • Tóthné Márton Gabriella
  tréner
  Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.

A képzés kedvezményes ára MOST 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 45.000 Ft+Áfa/fő helyett.

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2023-ban is, a turisztikai szakma támogatása érdekében.

 

A képzés minimum 4 fő részvételével indul.

 

Legalább 3 vezetői workshopra történő egyidejű jelentkezés esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a támogatott árakból.

 

Jelentkezési határidő: 2024. február 13.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?