VEZETŐI AKADÉMIA

Gyakorló turisztikai és rendezvényszakmai vezetőknek szóló programjaink, workshopjaink a vezetőket legjobban érintő kihívásokra adnak konkrét, gyakorlatban is jól alkalmazható megoldásokat.

Korábbi képzések

Betelt
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Vendégtípusra szabott profi panaszkezelés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel (Panaszkezelési technikák angol nyelven!) - online képzés

-

A vendégek viselkedése, stressztűrő- és alkalmazkodóképessége átalakult és némely kihívást jelentő helyzetben nem biztos, hogy azonnal megfelelően tudunk reagálni. Milyen praktikákkal tudjuk beazonosítani a vendégtípusokat és ez alapján milyen eszközök állnak rendelkezésünkre a velük való nehéz helyzetek, panaszok és reklamációk kezelésére? Képzésünk konkrét gyakorlati tudnivalót ad a vendégtípusokkal való megfelelő kommunikációhoz (magyar nyelven), a hatékony panaszkezelési módszerek angol nyelvű elsajátításával pedig a tréning a vendégelégedettségi mutatók növelése által juttatja üzleti előnyhöz a szolgáltatókat. Bónuszként a résztvevők megkapják saját, személyre szabott viselkedési DISC elemzésüket, mely által könnyebben és gyorsabban tudnak a vendégek igényeire ráhangolódni.

Betelt
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Csapatformálás, együttműködés fejlesztés vezetőknek – a jól teljesítő csapatok - online workshop

-

Ritka az olyan munkakörnyezet, ahol ne kellene valamilyen szinten, akár rövid ideig egy csapat tagjaként dolgozni. De hogyan is kovácsolhatunk egy csoportból csapatot, ahol az egyéni érdekeket és önálló célokat felváltja az egymást erősítő, pozitív együttműködés egy közös cél érdekében. Workshopunk segítséget nyújt abban, hogy vezetőként hogyan kerülhetjük el a csapatműködés esetleges csapdáit és milyen ösztönző módszerekkel kovácsolhatunk kollégáinkból csapatjátékosokat a kiegyensúlyozott és sikeres munkahelyi környezetért.

Betelt
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Rugalmas vezetés – találd meg az adott helyzetnek megfelelő kommunikációt, vezetési stílust, megoldásokat, technikákat! - online workshop

-

Sokszor hallhatjuk azt, hogy a vezető eredményessége nagy mértékben múlik azon, mennyire tud rugalmas lenni, rugalmasan alakítani vezetési stílusát annak megfelelően, ahogyan a helyzet megkívánja. De mit is jelent a gyakorlatban a rugalmas vezetői stílus? Miért érdemes és milyen előnyökkel jár, ha a vezető a feladat jellegének, a munkatársak szakmai tudásának és lelkesedésének megfelelően változtat azon, mennyire irányítja vagy mennyire támogatja a kollégákat az egyes feladatok végrehajtásában.

Betelt
 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Vezetői konfliktuskezelés - így kezeljük profin a nehéz helyzeteket - online workshop

-

Az emberi lét természetes velejárói a konfliktusok, melyek végigkísérik életünket. A vezetők számára tehát nem az a kérdés, hogy elkerülhetőek-e, sokkal inkább az, hogy hogyan kezeljék azokat. A konfliktusok okozta feszültség a szervezetben stresszválaszt eredményez. Ha helytelen a kezelési mód, a munkamorál és ezáltal a vállalkozások termelékenysége, működési hatékonysága csökken. Kiemelt szerep hárul a vezetőkre a stresszválaszok minimalizálásának megteremtésében akár saját magukról, akár munkatársaikról van szó. Ám a konfliktusoknak lehet pozitív kimenete is : segíthetnek az új megoldások megtalálásában, támogathatják a fejlődést. A kiegyensúlyozott működés tehát nem konfliktusmentességet, hanem konstruktív konfliktuskezelést jelent.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Különböző generációk motiválása – a konfliktusmentes együttélés munkahelyen - online workshop

-

A vezetők számára a legösszetettebb és legnehezebb kérdést a munkavállalók jelentik általában. Velük összefüggésben, hogyan kommunikáljunk, konfrontálódjunk, delegáljunk, irányítsunk, de talán a legnehezebb kérdés: hogyan motiváljunk? Hab a tortán, hogy a különböző generációk eltérő ösztönzést preferálnak, más motiválja a különböző generációkat. Vezetőként egyszerre kell lennünk elhivatott és hűséges baby boomerek, agilis és precíz X-ek, megújuló, digitális vezérelveket valló Y-ok és falakat döntő, globális szemléletű Z-k. A 3 órás workshop alatt részletesen foglalkozunk a generációk jellegzetességeivel, és azok ösztönzési lehetőségeivel, mindezt konkrét esetek bemutatásán keresztül.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Kiégés, stressz felismerése munkatársaknál - Burnout vezetői eszköztár - online workshop

-

Az állandó túlterheltség, a végeláthatatlan feladatmennyiség, a napjainkra jellemző munkaerőhiány, a folyamatos változások és az ezekből fakadó kifáradás nem csak emelkedett stresszszintben, de a kiégés jeleiben realizálódik sokaknál. Ez az állapot pedig nem csak a teljesítmény csökkenésével, a betegszabadságok számának növekedésével és a szolgáltatás minőségének romlásával járhat, de a csapatra is negatív hatást gyakorol. A vezetőknek napjainkban kiemelten fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen tünetei és okai lehetnek a lelki, szellemi vagy fizikai kimerültségnek és az időben való felismerésen túl elvitathatatlan szerepük van a megelőzésben és munkatársuk támogatásában is. Workshopunk ebben nyújt támogatást, a szakmai alapokon túl a saját esetek feldolgozására is építve.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Vezetői visszajelzés, de mikor és hogyan? Trükkök és helyzetgyakorlatok a pozitív munkahelyi légkör kialakítására - online workshop

-

A kommunikáció egy szervezet „éltető ereje” és ebben meghatározó szerepe van a vezetőknek. A személyes kommunikációs stílusukon is múlik, hogy mennyire tájékozottak a kollégáink, illetve mi magunk mennyire vagyunk tájékozottak a kollégáinkról. Ehhez elengedhetetlen a „jó hallgatás”, melynek Thomas Gordon az értő figyelem nevet adta. Gyakori, hogy a vállalati kommunikációban nem fordítanak elég figyelmet az ösztönző, az odafigyelő, az értékelő visszajelző kommunikációra, pedig ezek a hatékony, konfliktusmentes szervezeti magatartás kialakításához nélkülözhetetlenek. Milyen a kapcsolatunk a kollégákkal? Hogyan tudunk konstruktív visszajelzést adni? A vezetők kezében van a kulcs a munkatársak elkötelezettségének és a jó munkahelyi légkörnek a megteremtéséhez.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Motiválj egyszerűen és eredményesen! - online képzés

2 alkalom, 2023-04-19 - 2023-04-26

A jelenlegi munkaerőhiányos piacon minden vezető extrém terhelésnek van kitéve. A munkaerő megtartása sokkal több időt és energiát igényel, mely kiégéssel párosulhat, főleg, ha eszközök sincsenek a jelenlegi vezető kezében. Ezzel a képzéssel rajtuk segítünk. De mi is ez a motiváció? Hogyan alakítsuk ki a belső hajtóerőt? Milyen eszközöket vessek be vezetőként munkatársaim motiválására? Ezek és hasonló kérdések felmerültek már minden vezetőben. A motiváció azonban a legbonyolultabb területe a vezetői feladatoknak, hiszen számos tényező: személyiség, attitűd, célok, aktuális érzelmi állapot is meghatározzák, hogy éppen milyen eszközt kell alkalmazni. Mi, a Turizmus Akadémiánál megreformáltuk a vezetői motiváció képzést. Eszközöket, technikákat és pontos magyarázatot kapsz a tréningen, amit kipróbálhatsz és a tanulságokat, előnyöket és hátrányokat, jó és rossz gyakorlatokat megoszthatod velünk.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés - online képzés

3 alkalom, 2023-03-22 - 2023-04-05

Bármilyen turisztikai szakterületen olyan vezetőknek szól ez a képzés, akik megerősítést vagy új ismereteket, módszereket szeretnének kapni ahhoz, hogy napi munkájukat eredményesebbé, vezetői kommunikációjukat egyértelműbbé, konfliktusaikat menedzselhetővé tudják tenni. Kezdő vagy leendő vezetőknek, akik támogatást szeretnek kapni az alapoktól építkezve ahhoz, hogy céltudatosan fejleszthessék a legjellemzőbb vezetői tevékenységet, a kommunikációt.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Vezetői hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel - online képzés

-

Soha nem tapasztalt kihívásokkal néztek szembe a vezetők az elmúlt időszakban, mely emelkedett stresszszintben és a kiégés jeleiben realizálódott sokaknál. Soha nem volt még ennyire fontos a vezető személyisége, viselkedése, gondolkodásmódja, hiszen nemcsak vezetni, de motiválni és ezáltal megtartani is kell a kollégákat a jelenlegi kihívásokkal teli világban. De valóban ismerjük vezetőként egyéni erősségeinket? Személyre szabott elemzésünk konkrét, egzakt megoldásokkal segíti képzésünk résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában. Mert minden kolléga megérdemel egy kiegyensúlyozott vezetőt!

 • Vezetői készségfejlesztő képzések
 • Vezetői készségfejlesztés leendő vezetőknek

Készülj a vezetői szerepre! - online képzés leendő vezetőknek

5 alkalom, 2023-01-20 - 2023-02-17

Az utódlás kinevelése, a fiatalok felkészítése a vezetői szerepre mindig kihívás elé állítja aktív vezetőinket. Attól, hogy valaki profi a szakmájában, még nem biztos, hogy egy fokkal feljebb lépve, zsigerből tudja hozni a megváltozott szerep igényelte elvárásokat. Képzésünk támogatást ad minden mostani, és jövőbeli vezetőpalántának, hogy tudatosan, előre felkészülhessen a kinevezésre, így a megváltozott szerepkörben is ugyanolyan hatékonysággal tudjon dolgozni, mint szakemberként. 5 alkalmas átfogó programunk kiváló belépő a gyakorló vezetői képzéseinken való részvételre.

 • Vezetői készségfejlesztő képzések

Motiválj egyszerűen és eredményesen! - online képzés

2 alkalom, 2022-12-02 - 2022-12-08

Mi a motiváció? Hogyan alakítsuk ki a belső hajtóerőt? Milyen eszközöket vessek be vezetőként munkatársaim motiválására? Ezek és hasonló kérdések felmerültek már minden vezetőben. A motiváció azonban a legbonyolultabb területe a vezetői feladatoknak, hiszen számos tényező: személyiség, attitűd, célok, aktuális érzelmi állapot is meghatározzák, hogy éppen milyen eszközt kell alkalmazni. Mi, a Turizmus Akadémiánál megreformáltuk a vezetői motiváció képzést. Eszközöket, technikákat és pontos magyarázatot kapsz a tréningen, amit kipróbálhatsz és a tanulságokat, előnyöket és hátrányokat, jó és rossz gyakorlatokat megoszthatod velünk.

Nyílt képzések listája

Vezetői programok gyakorló vezetőknek

Kommunikációs és értékesítési képzések

Kommunikációs és értékesítési képzések, Digitális marketing képzések

Turizmus szakmai képzések

Online vagy személyes
-

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!