Betelt

MUNKAERŐFELVÉTEL, INTERJÚZTATÁS, HOGY BIZTOSAN A MEGFELELŐ EMBERT TALÁLJUK MEG A POZÍCIÓRA!

Hol és hogyan, mi alapján érdemes keresni a munkavállalókat? Milyen egy profi munkaköri leírás és álláshirdetés? Hogyan építsük fel az állásinterjút, és mire figyeljünk a legjobban közben? Mik a megfelelő kérdések egy állásinterjú során? Erre és egyéb, a munkaerő kiválasztásával kapcsolatos kérdéskörre adunk választ gyakorlatorientált képzésünkön.
2021. október 6. 09:00 -15:00
Képzés formája
Online
A képzés más dátumokon is elérhető!

A képzés célja:

Nagyon sok vezető esik abba a hibába, hogy az interjúztatást egy kellemes baráti beszélgetésnek tekinti, és szimpátia alapján dönt a jelölt felvételéről. Nagyon sokszor még az adott munkakör kompetenciamátrixa is hiányzik, tehát azt sem tudják, hogy pontosan milyen „soft skill” elvárásoknak kell megfelelnie  a jelöltnek. A mai világban a szakmai tudás mellett felértékelődnek a  „soft skill”-ek, azaz azok a puha viselkedés- és alkalmasságbeli kompetenciák, melyeket egy állásinterjún kell tudni megfelelően kiszűrni.  Képzésünk hiánypótló a turisztikai szakmában, hiszen az  interjúztatás folyamatának és technikájának, illetve a megfelelő kérdezéstechnikának az elsajátításával foglalkozik. Ez biztosítja, hogy valóban a hosszú távon megfelelő és elkötelezett munkavállalót lehessen megtalálni.

Kinek szól?

A képzés azoknak a vezetőknek és munkatársaknak szól, akik részt vesznek új kollégák kiválasztásának folyamatában.

Miért érdemes rá jelentkezni?

Mert a képzés elvégzése után a résztvevők képesek lesznek:

 • viselkedés alapú kérdések előkészítésére, hogy megfelelően tudják megismerni a jelölteket
 • hatékony interjú struktúra kialakítására
 • felismerni, hogy mit kérdezzenek és mit ne kérdezzenek egy interjú során
 • a cégről olyan képet festeni, ami a piacon megalapozza a munkáltatói márkánkat

A képzésen a résztvevőknek lehetőségük van a fenti ismeretek gyakorlására, zárt és biztonságos környezetben, mielőtt azt a valós életben is megtennék.

A képzés tematikája

 • Jelöltek keresése: munkaköri leírás (kérjük munkaköri leírást hozzanak magukkal), munkakör profilozás, ebből álláshirdetés megírása - hol hirdetünk, hol nem, profi álláshirdetések
 • Interjú előkészületek: struktúra , önéletrajz átnézése: kérdések összeállítása, az aktív figyelem szerepe az interjúztatásban
 • Interjúztatás menete: kérdezéstechnika (kommunikáció), soft skillek felmérése, elevator speech, red flag-ek
 • Interjúztatás után:  jelöltek megfelelő kielemzése, döntéshozatal
 • Interjúztatás gyakorlása

Magyar Turizmus Akadémia Extra: a képzésen résztvevők  profi  munkaköri leírás mintát, és kérdésgyűjteményt vihetnek magukkal.

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Csányi Cecília - Képzési és Szervezetfejlesztési Igazgató | Danubius Zrt.
  Cecília a Danubius Hotels Group Képzési- és Szervezetfejlesztési igazgatója, a cégcsoport központjában, Budapesten dolgozik. Cecília emberközpontú HR szakember, nagy tapasztalattal rendelkezik a fehérgalléros és a kékgalléros belső vevői kör támogatásában; különböző multinacionális vállalatoknál, különböző iparágakban, mint például a nehézfémipar, a telekommunikáció és a vendéglátás. Elkötelezett amellett, hogy világos jövőképet teremtsen a szervezet számára, és híve a rugalmas munkalehetőségeknek és a női karrierutak fejlesztésének. Jelenleg részt vesz a belső vezetők közösség-teremtésében és fejlesztésében, ami kulcs a vállalat sikeres jövőjének elérésében. Ezenkívül fontos és aktuális feladataihoz tartozik a toborzás is, melyen keresztül a szervezetben keletkezett hiányokat igyekszik visszapótolni.

A képzés kedvezményes ára MOST 13.900 Ft+Áfa/fő, a teljes, 44.900 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2021-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

Az online képzés hatékonyságát elősegítendő, képzésenként legfeljebb 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Jelentkezési határidő: 2021. október 4.

Amennyiben ez a képzésünk iránt érdeklődik, kérjük, hogy a „KÉRDÉSE VAN?” ablakban keressen bennünket a soron következő időponttal kapcsolatban!

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?