Betelt

Motiválás egyszerűen és eredményesen

Csoportos képzés vezetők számára
2021. december 1. 09:00 -15:00
Képzés formája
Online

A munkatársak egyéni belső motivációjának feltérképezése nélkül nehezen képzelhető el hosszú távú teljesítménynövelés. De valóban megállapítható ez már akár a kiválasztási folyamat során is? Milyen eszközeink lehetnek vezetőként a megfelelő ösztönzés érdekében? Kinek a feladata a motiválás és mi az ösztönzés? Hogyan lehet ezt profin csinálni? Miért van az, hogy ami az egyik kollégánál működik, másnál, vagy a csapat egészénél nem működik? Képzésünk, a Turizmus Akadémia Vezetői Akadémia továbbképzéseinek egyik alappilléreként most önálló modulban is elérhető. Konkrét, gyakorlati tudást adunk a különböző személyiségek motiválásához, a profi motiváló beszélgetések lebonyolításához.

A képzés célja:

A hosszú távú teljesítménynövelésben nagy szerepe van a munkatársak egyéni belső motivációjának, amelyet vezetőként már a kiválasztás során fel kell tudnunk térképezni és a későbbiek során tudatosan erre építve alkalmazni az egyén számára megfelelő motivációs eszközöket. Emellett vezetőként nem csak egyéni szinteken, hanem csoportos szinten is el kell érnünk, hogy a csapatok a lehető legnagyobb teljesítménnyel, eredményességgel és lelkesedéssel végezzék a munkájukat.

A program során abban nyújtunk támogatást a vezetőknek, hogy megismerjék a motivációs és ösztönzési eszközök széles tárházát és azok működését, segítséget adunk ahhoz, hogy képesek legyenek a belső motivátorok azonosítására és az ennek megfelelő motivációs eszközök kiválasztására és tudatos alkalmazására. A vezetők továbbá megismerhetik az egyéni és csoportos ösztönző eszközök működését és alkalmazását, így nem csupán az egyéni, hanem a csoportos ösztönzési technikákat is elsajátíthatják.

Kinek szól?

Azoknak a felsővezetőknek, közép- és csoportvezetőknek szól,

 • akik lelkes és jól teljesítő munkatársakat, csapatokat szeretnének
 • bővíteni szeretnék motivációs és ösztönzés eszköztárukat
 • tudatosan szeretnének vezetői magatartásukkal hatni munkatársaik motivációjára.

A képzés eredményeként a résztvevők:

 • megértik, hogy mi a különbség a külső és belső motiváció között és milyen tényezők befolyásolják az egyén motivációs szintjét,
 • képessé válnak arra, hogy tudatosan és egyénre szabottan alkalmazzák a motivációt és teljesítményt javító vezetői eszközöket,
 • ötleteket kapnak ahhoz, hogy milyen teljesítményt és eredményességet javító ösztönzők lehetnek sikeresek csapatukban, és hogyan alkalmazhatják azokat

A képzés tematikája:

 • Mi az ösztönzés és mi a motiváció? – az alapok tisztázása
 • Elégedett és a nem elégedetlen munkavállaló közötti különbségek
 • Belső mozgatórugók, személyes motivációk megismerése
 • Vezetői ösztönzési lehetőségek egyénileg és csoportosan – a helyzetfüggő vezetés az ösztönzés oldaláról
 • Saját ösztönzési módszerem – eszközök, technikák akár holnaptól
 • Visszajelzés és értékelés az ösztönzés érdekében - Motiváló beszélgetések megtervezése és

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Könyves-Tóth Laura
  tréner
  Több mint 5 éve foglalkozom kifejezetten vezetői, munkavállalói, valamint munkahelyi fejlesztéssel. Számomra az egyik legfontosabb, ha tréningjeimen képesek vagyunk a perspektívaváltásra és a konstruktív kooperációra. Ennek alapját egyrészt képesítéseim adják: Közgazdászként, HR tanácsadóként és Pszichológusként, továbbá vezetői és üzleti coachként is vezetem a tréningek alatt felmerült helyzeteket. Másrészt szakmai tapasztalataim segítik a résztvevőket: a KKV szektortól a multinacionális vállalatokon át az állami cégekig számos területen segítettem szervezetfejlesztéssel az egyes szervezeteket.

A képzés kedvezményes ára MOST 13.900 Ft+Áfa/fő, a teljes 44.900 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2021-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

Az online képzés hatékonyságát elősegítendő, képzésenként legfeljebb 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Jelentkezési határidő: 2021. november 26.

Amennyiben ez a képzésünk iránt érdeklődik, kérjük, hogy a „KÉRDÉSE VAN?” ablakban keressen bennünket a soron következő időponttal kapcsolatban!

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?