Motiválj egyszerűen és eredményesen!

csoportos tréning vezetők számára
2 alkalom, 2022. december 2. - 2022. december 8.
Napok: december 2. | december 8.
Képzés formája
Online
1. nap a képzés 09:00-13:00 óráig tart, a 2. napon a képzés 09:00-11:00-ig tart.

A képzés célja:

Konkrét útmutató, amely nem a „tuti receptet”,  hanem azt mutatja meg, hogyan mérjük fel a saját erőforrásainkat, eszközeinket a motiválás terén, és ebből mire van szüksége a kollégáinknak, mi segíti őket, hogy kiegyensúlyozottnak, elégedett munkaerőnek érezzék magukat.

Célunk, hogy a konkrét gyakorlatokat a résztvevők tesztelhessék és egy műhelymunka keretében megoszthassák tapasztalataikat az alkalmazottakkal kapcsolatban. Esetmegbeszélésekkel, saját élmény feldolgozással új szintre emeljük a motiválás lehetőségeit.

Kinek szól?

Azoknak a vezetőknek,

 • akik lelkes és jól teljesítő munkatársakat, csapatokat szeretnének
 • bővíteni szeretnék motivációs és ösztönzés eszköztárukat
 • tudatosan szeretnének vezetői magatartásukkal hatni munkatársaik motivációjára

A képzés eredményeként a résztvevők:

 • megértik, hogy mi a különbség a külső és belső motiváció között és milyen tényezők befolyásolják az egyén motivációs szintjét,
 • képessé válnak arra, hogy tudatosan és egyénre szabottan alkalmazzák a motivációt és teljesítményt javító vezetői eszközöket.
 • konkrét eljárást kapnak ahhoz, hogyan mérjék fel a munkatársak érdeklődési köreit, rövid és hosszú távú céljait, motivációit.
 • saját tapasztalataikat megoszthatják szakértői körben, ahol szakmai szinten dolgozzuk fel az egyes tapasztalatok jó és fejlesztendő területeit, így minden résztvevő konkrét, alkalmazható tudással, hasznosítható eszközökkel távozik a képzésről.

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

 • 1. blokk

  -
  4 órás elméleti és gyakorlati tréning, amely során olyan eszközöket kapnak a résztvevők, amellyel önállóan dolgozniuk kell a saját csapataikkal meghatározott szempontok szerint.
  Várható tematika:
  Hogyan fogjunk neki az ösztönzésnek? – alapok tisztázása
  Belső mozgatórugók, személyes motivációk megismerése – egyéni motivációs tényezők megismerése a csapatban
  Vezetői ösztönzési lehetőségek egyénileg és csoportosan – a helyzetfüggő vezetés az ösztönzés oldaláról
  Saját ösztönzési módszerem – eszközök, technikák akár holnaptól
  Visszajelzés és értékelés az ösztönzés érdekében - Motiváló beszélgetések megtervezése és lebonyolítása
 • 2. blokk

  -
  2 órás workshop, amely egyéni beszámolókkal és csoportos megbeszéléssel telik az I. blokk alapján megvalósított feladatokból.
Előadó(k)
 • Könyves-Tóth Laura
  tréner
  Több mint 5 éve foglalkozom kifejezetten vezetői, munkavállalói, valamint munkahelyi fejlesztéssel. Számomra az egyik legfontosabb, ha tréningjeimen képesek vagyunk a perspektívaváltásra és a konstruktív kooperációra. Ennek alapját egyrészt képesítéseim adják: Közgazdászként, HR tanácsadóként és Pszichológusként, továbbá vezetői és üzleti coachként is vezetem a tréningek alatt felmerült helyzeteket, kérdéseket. Másrészt szakmai tapasztalataim segítik a résztvevőket, hiszen a KKV szektortól a multinacionális vállalatokon át az állami cégekig valamennyi területen dolgoztam már, illetve segítettem szervezetfejlesztéssel az egyes szervezeteket.
 • Szűcsné Szabó Katalin
  tréner
  Hivatásom a szervezetek és az emberek fejlesztése. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt húsz évben vezetőként is megtapasztalhattam a szervezetek, a HR rendszerek és a személyes kompetenciáik fejlesztésének kihívásait. Hiszek abban, hogy a produktivitás záloga az emberi tényező. 2012 óta támogatom trénerként és coachként a turisztikai szektor különböző területein a szolgáltatók vezetőit és munkatársait. Tanulmányaim mellett a vezetői gyakorlatom segít abban, hogy tréneri és coach feladataimat megalapozottan tudjam végezni. Arra törekszem, hogy folyamatosan tanuljak, fejlődjek, hiszen csak így tudom biztosítani, hogy ügyfeleim igényeire és kihívásaira a legmegfelelőbb megoldásokat nyújthassam.
 • Tóthné Márton Gabriella
  tréner
  Tréning és coaching módszerekkel oktatok több mint 20 éve, az élmény és erősség alapú fejlesztésben hiszek. A turizmus a szakterületem és szívügyem. A BGE-en Idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés szakán végeztem közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve vagyok.

A képzés kedvezményes ára MOST 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 45.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. november 28.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!