Betelt

Teljesítményértékelő visszajelzések, mint az egyik legerősebb vezetői motivációs eszköz

A teljesítményértékelés a vezetői visszajelzések egyik legfontosabb eszköze. Alapja a profi célkitűzés:„A célok olyanok az életünkben, mint a csokoládé: lehet nélkülük élni, de nem érdemes”.
2022. március 30. 09:00 -15:00
Képzés formája
Online

A teljesítményértékelés a vezetői visszajelzések egyik legfontosabb eszköze. Nemcsak a vezető, hanem a munkatárs is visszajelzést ad az elmúlt időszak eredményeiről, a kitűzött célok megvalósulásáról, de közben sokkal mélyebb beszélgetés zajlik a munkatárs motivációjáról, karrier céljairól, jövőbeni szakmai terveiről, sőt a jelenlegi kihívásairól. Mindennek az alapja a profi célkitűzés: „A célok olyanok az életünkben, mint a csokoládé: lehet nélkülük élni, de nem érdemes”.

A program célja, hogy

 • a vezetők megértsék, miért fontos a megfelelő célkitűzés, mik a „jó” célok
 • a vezetők megértsék a teljesítményértékelés rendszerét, alapvető felépítését
 • olyan technikákat sajátítsanak el, amelyek révén a vezetők konstruktív, előremutató visszajelzéseket legyenek képesek megfogalmazni a jövőbeli munkatársi elvárásokkal kapcsolatban

Kinek szól?

Minden gyakorló vezetőnek és cégtulajdonosnak, akik tudatosan szeretnének fejlődni, bevételeket termelni az üzleti világban, mindemellett motivált és összetartó csapatot szeretnének működtetni, akik világos célok és stratégia mentén, önállóan dolgoznak

Miért érdemes rá jelentkezni? Mert a program várható eredményeként

 • képesek lesznek tudatosan megtervezni az évet
 • képesek lesznek megfelelő és mérhető célokat kitűzni mind szervezeti, mind munkatársi szinten
 • elsajátítanak hatékony eszközöket a munkatársak teljesítményének értékeléséről szóló beszélgetés során a motiváló visszajelzések tekintetében
 • képesek lesznek magasabb teljesítményre serkenteni a munkatársakat
 • a tréningen kapott gyakorlati útmutatókkal, teljesítményértékelési hand-outokkal már másnap képesek lesznek újraszervezni vagy újratervezni az évet

A program témái:

 • A megfelelő célkitűzés, a jó célok meghatározása, gyakorlati példák
 •  A teljesítményértékelés rendszere és folyamata
 • A profi teljesítményértékelő beszélgetések
 • fejlesztendő területek meghatározása, új célok kitűzése
 • megfelelő visszajelzések adása
 • a jó teljesítményértékelő formanyomtatvány gyakorlati tudnivalói

A témához kapcsolódó egyéb képzéseink erre a linkre kattintva érhetőek el.

Előadó(k)
 • Csányi Cecília - Képzési és Szervezetfejlesztési Igazgató | Danubius Zrt.
  A Danubius Hotels Group Képzési- és Szervezetfejlesztési igazgatója vagyok. Tapasztalatomat különböző multinacionális vállalatoknál, különböző iparágakban szereztem mint például a telekommunikáció vagy a vendéglátás. Elkötelezett híve vagyok a világos jövőkép teremtésnek, a rugalmas munkalehetőségeknek és a női karrierutak fejlesztésének. Részt veszek a belső vezetők közösség-teremtésében és fejlesztésében, ezenkívül aktuális feladataimhoz tartozik a toborzás is, melyen keresztül a szervezetben keletkezett hiányokat igyekszem visszapótolni.
 • Kovács György Árpád - Szervezetfejlesztő, Tréner és Coach
  Lassan 15 éve foglalkozom képzés fejlesztéssel, valamint egyéni és csoportos coachinggal. Az elmúlt 5 évben a fókusz elsősorban a vezetők képzésére és a vezetői utánpótlás programokra irányult. A hagyományos „állj ki és mondd el a tutit” képzésekkel szemben a kooperatív munkát és az együttgondolkodást részesítem előnyben, mert valódi értéket csak közösen tudunk teremteni. A képzési módszertanom alapját a megoldásfókuszú megközelítés képezi, amit üzleti coacként is alkalmazok a vezetők támogatásánál. Tapasztalatomat multinacionális környezetben a világ egyik legnagyobb telekommunikációs cégénél, Magyarország vezető szállodaláncánál és a KKV szektorból szereztem. Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszek az élethosszig tartó tanulásban. Mottóm: Szeretek ott lenni, ahol a dolgok történnek!

A képzés kedvezményes ára 2022-ben 30.000 Ft+Áfa/fő, a teljes 45.000 Ft+Áfa/fő helyett.
 

3 db Vezetői Akadémia képzésre történő egyidejű jelentkezés esetén a kedvezményes díjakból további 10% kedvezményt biztosítunk!

4 vagy több db Vezetői Akadémia képzésre történő egyidejű jelentkezés esetén a kedvezményes díjakból összesen 20% kedvezményt biztosítunk!

 

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. március 25.

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!

Kérdése van?