KÉPZÉSBEMUTATÓ WEBINAR A "KERÉKPÁROS TÚRAVEZETŐ" KÉPZÉSRŐL

Ingyenes webinar a szenvedélyes amatőr vagy gyakorlott kerékpározók és turisztikai vállalkozók számára
2023. február 3. 14:00 -15:00
Képzés formája
Online

2023. március 3-án indul a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a BalatonBike365-tel közösen szervezett Kerékpáros túravezető képzésünk, mely során a résztvevők sokrétű és komplex szakmai ismeretet sajátíthatnak el csoportos kerékpáros túrák szervezése és vezetése területén. A képzés elvégzésével megszerzett naprakész, gyakorlati tudásukat azonnal hasznosíthatják kerékpáros turisztikai programok lebonyolítására.

Téged várunk ingyenes képzésbemutató webinarunkon, ha:

 • szeretsz biciklizni és szeretnéd ezt a szenvedélyedet másokkal is megosztani
 • szeretsz emberekkel foglalkozni és szeretnéd, ha a hobbid lehetne a hivatásod
 • turisztikai vállalkozóként szeretnéd kihasználni a virágzó bringás turizmus kínálta lehetőségeket
 • szeretnél a turizmusban érvényesülni és szeretnéd szakmai kapcsolataidat bővíteni

Miről fogsz hallani a webinaron?

 • a képzés egyes témáiról: a kerékpáros turisztikai, közlekedési, jogi ismeretek és a gyakorlati túravezetői készségeken, marketingkommunikációs témákon át egészen a fogyasztói igények és csoportdinamikai jelenségekig
 • a képzés előadóiról, akik mind a kerékpáros túravezetés kiváló szakemberei
 • a képzés időpontjairól, helyszínéről és a jelentkezés módjáról
 • a képzés elvégzése után kapott tanúsítványról

 

A képzés részletei a következő linken érhetőek el: Kerékpáros túravezető képzés

Szeretettel várunk minden érdeklődőt február 3-án 14 órakor! Kérjük a Jelentkezés felületet használni a regisztrációra legkésőbb február 1-ig!

Előadó(k)
 • Tóthné Márton Gabriella
  Gabi tréning és coaching módszerekkel oktat, több mint 20 éve. Az élmény és erősség alapú fejlesztésben hisz. A turizmus a szakterülete és szívügye. Több tucat turisztikai vonzerő-fejlesztési projektben tartott tréningeket, szemléletformáló programokat, többek között a Balatonbike365 projektben is. A BGE-en idegenforgalmi és szálloda szakon, majd a Budapesti Corvinus Egyetem vezetés és szervezés szakán végezett közgazdászként. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és az erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve. A képzési programban a kommunikációs készségek és a csoportvezetési készségek fejlesztéséért felel.
 • Princzinger Péter
  Péter a Magyar Kerékpáros Szövetség és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke. A 2019-2022 között megvalósult balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatás-fejlesztési projekt vezetőjeként, 2022-től pedig a projektben született eredmények fenntartására, üzemeltetésére alakult Balatonbike365 Nkft. ügyvezetőjeként dolgozik a négyévszakos Balatonért. Az ELTE-n és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szerzett jogi, oktatási és oktatásszervezési tapasztalatait különböző felsőoktatási és felnőttképzési programok fejlesztésében, vezetőképző-, át- és továbbképző programok keretében kamatoztatta és kamatoztatja. A képzésben a kerékpáros túravezető jogi helyzete, felelőssége, illetve a kerékpáros turizmus általános témái tartoznak hozzá.

A webinaron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Kérjük a Jelentkezés felületet használni a regisztrációra legkésőbb 2023. február 1-ig!

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!