Stresszkezelés, lelki ellenállóképesség fejlesztése – működő technikák a gyakorlatban

"A stressz elkerülhetetlen. A problémák végeláthatatlanok. Mindig mindenkit ér kudarc és csalódás. Az egyetlen, ami rajtad múlik, az a hozzáállásod a stresszes helyzetekhez." Brian Tracy.

Harmadik ingyenes webinarunk nemcsak konkrét, gyakorlati megoldásokat ad, hanem segít eligazodni abban is, hogy egy adott személyiségtípushoz milyen stresszkezelési technika a legideálisabb.
2022. május 12. 10:00 -11:00
Képzés formája
Online

Szinte már társadalmi elvárás, hogy a munkának stresszesnek kell lennie, mi pedig végeláthatatlan feladatmennyiség elé legyünk állítva. De vajon tényleg így kell ennek lennie? A napi 8 óra munka édes álomnak tűnik, a stressz levezetésére tett erőfeszítések pedig csak még több frusztrációt váltanak ki belőlünk - hogy a fáradtságtól, vagy a túlórák miatt, de nincs idő se családra, se hobbira. És magunkra? Ha úgy érzed ismerős ez a pár sor, és a naptárra pillantva el sem tudod képzelni, hogyan tudnád beiktatni ezt a webinárt, akkor ez igazán rólad és neked szól, és szükséged van arra, hogy akár egy órára is, de magadra figyelj.

 

A webinár konkrét technikákat, ötleteket kapsz a stressz leküzdésére, melyeket akár már másnap kipróbálhatsz akár a munkahelyen, akár családi környezetben.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Regisztráció a jelentkezés menüpontban.

Előadó(k)
  • Könyves-Tóth Laura
    tréner
    Több mint 5 éve foglalkozom kifejezetten vezetői, munkavállalói, valamint munkahelyi fejlesztéssel. Számomra az egyik legfontosabb, ha tréningjeimen képesek vagyunk a perspektívaváltásra és a konstruktív kooperációra. Ennek alapját egyrészt képesítéseim adják: Közgazdászként, HR tanácsadóként és Pszichológusként, továbbá vezetői és üzleti coachként is vezetem a tréningek alatt felmerült helyzeteket. Másrészt szakmai tapasztalataim segítik a résztvevőket: a KKV szektortól a multinacionális vállalatokon át az állami cégekig számos területen segítettem szervezetfejlesztéssel az egyes szervezeteket.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztráció a Jelentkezés menüpontban.

 

Regisztrációs határidő: 2022. május 10.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!