Online marketing a turizmusban II. - Közösségi médiafelületekről KKV-knak

2 alkalom, 2022. október 13. - 2022. október 17.
Napok: október 13. | október 17.
Képzés formája
Online
A képzés a megadott napokon 09:00-13:00 között zajlik.

A két napos képzés célja a munkatársak szemléletformálása mellett olyan konkrét eszközök és módszerek bemutatása, amik növelni tudják a közösségi média használatának hatékonyságát. Ezen a területen nincs csodaszer, ami minimális ráfordítás mellett kimagasló eredményeket hoz, de a gyakorlatias képzés során elhangzó ismeretek nagyban segíthetnek a számos rendelkezésre álló felület közül a legmegfelelőbb(ek) magas szintű használatában és az átfogó közösségi média stratégia megalkotásában.


A képzés keretében a résztvevők
- turizmusból vett példákat megismerve inspirációt szerezhetnek a saját közösségi felületeik használatához

- a legelterjedtebb Facebook és Instagram mellett tippeket kaphatnak a Pinterest, Tiktok és további oldalak használatához

- megismerhetik a gamification (élményesítés) módszerét, ami magasabb elkötelezettséget eredményezhet a követőiktől
- felmérhetik, hogy milyen feltételek mellett lehet érdemes együttműködniük véleményvezérekkel

- hallhatnak a közeljövőben várható marketing trendekről, újdonságokról


Kinek szól?

Elsősorban olyan kis és közepes méretű vállalkozások vezetőinek, alkalmazottainak, ahol nincs külön (online) marketing részleg, kifejezetten a területért felelős munkatárs. Az ilyen cégeknél jellemzően kihívást jelent a folyamatos jelenlét a közösségi felületeken, mert bár a vezető(ség) általában tisztában van az online marketing szerepének fontosságával, nincsenek megfelelő ismeretek és elég rendelkezésre álló erőforrás a témával való foglalkozáshoz. Az intenzív képzést elvégzők nem lesznek azonnal marketingszakemberek, viszont a megismert módszerek és eszközök jelentősen növelni tudják a ráfordított idő és energia megtérülését, eredményeit, valamint ötleteket és megerősítést is kapnak a résztvevők a saját közösségi média tevékenységükhöz.


Miért érdemes rá jelentkezni?

Mert a két napos, gyakorlatias tréning során nem csupán a fenti ismeretek elsajátítására, eszközök és módszerek megismerésére van lehetőség, hanem több éve a turizmus területén dolgozó, online marketinggel is foglalkozó szakemberek mutatják be saját és más példákat (szállodai és egyéb turisztikai szolgáltatói területről). Emellett a résztvevők feltehetik kérdéseiket, amik megoldásaira a trénerek szakmai javaslatot adnak.

 • Várható tematika:

  -
  Facebook, Instagram (posztok, egyéb funkciók, hirdetések)
  Pinterest, Tiktok, további felületek
  influencer-együttműködés
  retargeting, remarketing
  gamification (élményesítés)
  várható marketing trendek
 • Várható tematika:

  -
  Facebook, Instagram (posztok, egyéb funkciók, hirdetések)
  Pinterest, Tiktok, további felületek
  influencer-együttműködés
  retargeting, remarketing
  gamification (élményesítés)
  várható marketing trendek
Előadó(k)
 • Balassa Lilla
  Online marketingesként és webdizájnerként dologozom, mint egyéni vállalkozó. Mivel a Balatonnál élek és turizmus-vendéglátás szakon végeztem, közel állnak hozzám a balatoni vendéglátó- és szálláshelyek, de bármilyen projektben szívesen veszek részt. Dolgoztam együtt borászattal, masszázsszalonnal, kézműves egyéni vállalkozóval, ügyfeleim között volt multinacionális gyártócég, reklámügynökség és rendezvényszervező iroda is. Véleményem szerint az online marketing egy olyan terület, ahol soha nem mondhatom azt, hogy már mindent tudok, hiszen napról napra változik és megújul. Ezt a szemléletet igyekszem a képzésen résztvevőknek is bemutatni és átadni.
 • Dallos Ádám
  Egyetemi tanulmányaim óta a turizmus több területén kipróbáltam magam itthon és külföldön is, jelenleg nyolcadik éve egy tihanyi szálloda aktív turisztikai központjának vezetőjeként dolgozom. Az iroda indulásakor nagy hangsúlyt fektettünk az online marketing eszközökre, ez jelentősen hozzá is járult a sikeres eredményekhez. Saját példákkal és a turizmus más területeiről származó jó esettanulmányokkal igyekszem átadni az évek alatt felhalmozott tudást, amiről úgy gondolom, nagy segítséget nyújthat a miénkhez hasonló, kisebb méretű szolgáltatóknak.

A képzés kedvezményes ára MOST 50.000 Ft+Áfa/fő, a teljes, 60.000 Ft+Áfa/fő helyett.

A kedvezményes ár igénybevételét a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. biztosítja 2022-ben, a turisztikai szakma újraindulása érdekében.

A képzéseket minimum 6 fő részvételével indítjuk. 

Jelentkezési határidő: 2022. október 7.

Jelentkezés
Résztvevő adatai
CAPTCHA

Szeretne mielőbb értesülni aktuális képzéseinkről?

A feliratkozó e-mail cím
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként kaphassa kézhez legújabb képzési ajánlatainkat, friss tanulmányainkat!